fredag 28 maj 2010

Fototapet

Nu har vi beställt en fototapet som vi ska sätta upp i butiken! På Mr Perswalls hemsida kan man välja mellan många färdiga motiv, men vill man ha en lite mer personlig fondvägg kan man även välja att göra tapet av ett eget foto. Storlek bestämmer man själv beroende på hur stor väggen är och det kostar 299:- per kvadratmeter inkl frakt. Man laddar upp bilden direkt på hemsidan och ställer in önskade mått. Sedan skapar man ett konto, väljer Färgkällan som avhämtningsställe och så är det klart. Det går på några minuter bara! Efter 2-4 dagar kan du hämta din tapet hos oss.
Vårt motiv blev en bild jag tog härom kvällen när jag var ute på en cykeltur med min sambo. Det ska bli jättespännande att se hur det blir när den kommer upp på en hel vägg!

/Elin

tisdag 18 maj 2010

Mimou

Vi har tagit in ett nytt tapetmärke som heter Mimou. Mimou är ett svenskt märke som har både tapeter och textilier. Det finns allt från randiga och diskret blommiga tapeter till storblommigt i starka färger. Tapeterna kostar 695:-/rl och vi har leveranser 2 ggr i veckan helt fraktfritt.

Tapeten Chelsea finns i flera olika färgställningar.

LänkAshbury Green känns härligt retro. Den finns även i färgställningarna Candy och White.