torsdag 30 september 2010

STÄNGT TIS-ONS 12-13 OKT!!

Pga att arbetet på taket kommer att medföra mycket oväsen och damm kommer vi tyvärr behöva stänga butiken under tisdag och onsdag vecka 41. Vi hoppas att bortbilningen av taket blir klart under dessa två dagar så att vi kan öppna som vanligt igen torsdag 14 okt. Vi kommer att uppdatera bloggen och hemsidan om det blir några ändringar ang öppettiderna.

Tack för ert överseende!

onsdag 29 september 2010

Villadagarna lör-sön 2-3 okt

Nu till helgen är det åter dags för Villadagarna på Byggcentrum i Krokslätts Fabriker. Då kan du som bor i radhus eller villa få experthjälp med allt från arkitektur och byggteknik till färgsättning och inredning. Kom och besök Hanna och Janne i vår monter och ta del av vårt erbjudande för Villadagarnas besökare. I montern hittar du också de senaste färgkartorna från Jotun samt prover på den nya väggfärgen Lady Pure Color.

Fri entré båda dagarna! Öppet mellan 10.00 och 15.00. Välkommen!

måndag 27 september 2010

Buller och bång...

Ni som besökt oss de senaste veckorna har förmodligen sett (och hört!) att det byggs på taket. Det är många som kommer in bara för att fråga vad som är på gång och för alla er nyfikna kan vi meddela att det ska bli restaurang här på taket! Det ska bli jättespännande att se vad det blir för något och vem som ska driva den. Vi hoppas på lunchservering såklart!

tisdag och onsdag v. 41 ska en bit av taket bilas bort. Vi kommer då tyvärr behöva stänga butiken under dagen pga allt oväsen, men vi kommer kanske att ha öppet några timmar på eftermiddagen. Exakta öppettider får vi lov att återkomma med senare i veckan.

fredag 24 september 2010

Skyltfönster med kökstema

Ilona har gjort ett så läckert skyltfönster med, enligt mig, den snyggaste tapeten ur nya Marimekko-kollektionen. Mönstret är en klassiker med skålar och glas i alla möjliga glada färger och vad passade inte bättre ihop med den än lite matchande köksattiraljer? De snygga grytlapparna, grytunderlägget och kvasten har vi fått låna från vår granne Aschebergsgatan 24 Interiör, Margrethe-skålarna är Hannas egna.

/Elin

torsdag 23 september 2010

NYHET! Lady Pure Color

Jotun har just lanserat sin nya supermatta väggfärg Lady Pure Color. Aldrig någonsin har en helmatt väggfärg (med glans 1!) varit så slitstark. Den är reptålig, tvättbar och tål vardagens slitage. Dessutom är den verkligen supersnygg! I samband med den nya färgen kom också en ny färgkarta med några nya kulörer.
Ilona målar pelaren med Lady Pure Color i kulören Sjösmaragd.

Vi har målat på några ställen i butiken, bland annat med Retroblå och Mohair samt Sjösmaragd som syns på bilden. Den sistnämnda är dock inte från Pure Color-kartan. Jag blev så förtjust i den helmatta sobra ytan så det får bli Lady Pure Color hemma på mina väggar också!

/Elin

onsdag 22 september 2010

Återanvänd överblivna tapeter!

När tapetkartor utgår brukar vi inte slänga dem, utan ställer istället undan dem för det är ofta t ex lärare ber om gamla tapetkartor för barnen att använda vid pysselstunder.

För några veckor sedan kom en pysselbloggande tjej in i butiken och fick med sig några kartor hem. Hon har hunnit göra en massa kul med våra gamla tapetböcker! Se här hur lätt man kan göra en snygg tavla av en tapet. Eller hur man gör tråkiga skokartonger till snygg förvaring. Jag själv brukar använda tapeter när jag slår in paket för att göra dem lite roligare och mer personliga. Det är bara fantasin som sätter stopp för vad man kan göra med gamla tapeter!

Bild lånad från calinas.wordpress.com

/Elin

torsdag 16 september 2010

REA! REA! REA! REA! REA! REA! REA! REA!


Nu har vi REA på hela Hempels sortiment! Fynda inför nästa båtsäsong och handla färgen redan nu till 30% rabatt. Gäller ord. pris på alla lagervaror och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Marimekko 2


Förra veckan kom den nya Marimekko-kollektionen från Midbec. Vi blev så förtjusta i den att vi direkt beställde hem flera rullar och avsnitt att skylta med. Några kommer inom en väldigt snar framtid att hamna i ett skyltfönster med kökstema, men den här härliga gröna med kossor på satte vi upp i fikarummet. Man blir så glad av att se den och den väcker verkligen uppmärksamhet hos kunderna. Välkommen in i butiken och kika på hela kollektionen!