onsdag 25 maj 2011

Lantlig hall i Äntligen hemma

Igår i Äntligen hemma gjorde Martin och Björn färdigt hallen de började med förra veckan. Det blev en härligt ljus och lantlig hall i olika nyanser av vitt, grått och svart.

Dörrar och lister målades med Lady Interiör 15, en vattenburen halvmatt lackfärg, i en gråvit kulör som kallas Klassisk Vit. Även elementet vid entrén målades med samma färg, vilket går alldeles utmärkt om elementen är målade sedan tidigare. Är det bar metall bör man rostskyddsgrunda innan.

Ekparketten på golvet målades med Trestjerne Golvfärg i den ljusgrå kulören Morgondis. Trestjerne Golvfärg är en vattenburen alkydoljefärg med mycket bra vidhäftning, vilket gör att den även går bra att måla laminatgolv med!
Den vitrandiga tapeten kommer från Boråstapeters kollektion Falsterbo och kostar 549:-/rl. Det är en non woven-tapet, vilket innebär att man stryker limmet på väggen istället för tapeten. Mycket lättare att sätta upp med andra ord!
Panelen målades med Lady Pure Color, den tåliga supermatta väggfärgen som kom i höstas. Kulören är Eggvit, en av de varmare vita tonerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar