fredag 16 december 2011

Vardagsrum med hotellkänsla i Äntligen Hemma

I veckans Äntligen Hemma inredde Lulu ett lyxigt vardagsrum med hotellkänsla. Väggarna och spisen målades helmatta med LADY Pure Color. Den supermatta väggfärgen blir extra snygg i den riktigt mörka kulören Naturligt Svart som användes till spisen. Tidigare använde de flesta takfärg till att måla sina spisar med för att få en så matt yta som möjligt. I och med LADY Pure Color kan man äntligen få en helmatt yta i valfri kulör som man dessutom kan torka av! Alltså: ingen mer takfärg som måste målas om när den blir smutsig!

Kulören på spisen går igen på golv, socklar, lister och foder. Golv och socklar målades med Trestjärne Golvfärg och lister och foder med LADY Supreme Finish. Båda är polyuretanförstärkta alkydoljefärger med vatten som lösningsmedel. Med andra ord väldigt slitstarka färger men utan den starka lukten av lösningsmedel.

Jag tycker att det här är ett bra exempel på hur snyggt det är med riktigt mörka golv i kombination med ljusa väggar. Det ger en lyxig och varm känsla helt enkelt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar