fredag 21 januari 2011

Trendkulörer i Hus & Hem

I senaste numret av Hus & Hem kan man läsa om vårens tre trendfärger grått, gult & blått. Där hittar man bl a den gråblå Anemon och den smutsgula Velvet från Jotun. I Kulörväljaren på Jotuns hemsida kan du färgsätta dina egna bilder eller välja någon av deras färdiga. Sedan är det bara att testa dig fram och se vad du tycker passar i just ditt hem.

Har har vi färgsatt en av Jotuns interiörbilder med just Anemon på både vägg och golvlist tillsammans med den gråvita kulören Reflektion på stolen.

fredag 14 januari 2011

Årets första erbjudande!


Starta det nya året med att göra fint hemma! Vi ger dig 20% rabatt på ett helt köp under januari månad. Gäller en gång per person på ordinarie priser. Klicka på rabattkupongen, skriv ut och ta med när du handlar.

tisdag 4 januari 2011

Stängt Trettondagen

På trettondagen (6/1) har vi stängt. Välkommen åter på fredag!

ECO Retro - blicka framåt, snegla bakåt

Strax före jul kom den senaste tapetkollektionen från Eco - Eco Retro. Det är en modern kollektion som tagit tydliga intryck av sent 50-tal och tidigt 60-tal, men med fokus på nuet och framtiden. Alla tapeterna är i Nonwoven-kvalitet och kostar 369:-/rl. I kartan finns även några matchande enfärgade tapeter från kollektionerna Eco Sand och Boråstapeters Plain för 299:-/rl.