onsdag 30 mars 2011

Arga Snickaren 4

Kvällens avsnitt av Arga Snickaren bjuder på tapeter både från Midbec och Mimou.

Vardagsrum: Midbec Best Of 775:-/rl

Kök: Midbec Belle Rose 419:-/rl

Sovrum: Mimou Kyoto 695:-/rl

måndag 28 mars 2011

Provtapetsera på nätet

Att välja tapet är inte det lättaste! Många upplever tapetavdelningen som en djungel och man vet knappt vart man ska börja leta. Är du ute efter något specifikt så kan vi givetvis hjälpa dig att hitta de tapetkartor som kan tänkas passa men har du ingen aning så kan det vara skönt att få sitta hemma i lugn och ro och kika lite innan. Flera av våra tapetleverantörer har bra hemsidor där man kan provtapetsera rum för att få en känsla av hur tapeten blir när den kommer upp på stort. Här har ni några bra länkar:

Boråstapeter

Eco Wallpaper

Decor Maison (Klicka på nr 3. Provrummet högst upp på sidan)

Duro (Klicka på rutan Växla visningsläge till höger)

torsdag 24 mars 2011

Nytt från Duro

För ett par veckor sedan fick vi Duros senaste tapetkarta - Enfärgat & småmönstrat. Det är en kollektion full med enfärgade, randiga, prickiga och mosaikmönstrade tapeter i alla möjliga kulörer. Hela kollektionen är i non woven-kvalitet så den är lätt att sätta upp. De enfärgade kostar 369:-/rl och de mönstrade 439:-/rl.

Här följer några bilder från Duros hemsida. Fler bilder finns i inspirationsbroschyren som du är välkommen in i butiken för att hämta ett exemplar av.

onsdag 23 mars 2011

Arga Snickaren 3

I kvällens avsnitt av Arga Snickaren får vi återse halltapeten från avsnitt 1 fast i en annan färgställning. Annars blir det mycket randigt och så lite fåglar!

Vardagsrum: Midbec Quinta 885:-/rl

Hall & trappa: Midbec Quinta/Grafix 885:-/rl

Kontor/barnrum: Midbec Belle Rose 419:-/rl

Kök: Midbec Regatta 550:-/rl

måndag 21 mars 2011

Nya Midbeckollektioner

I onsdags fick vi 4 nya tapetkartor från Midbec: Kimono Club, Catwalk, Matcha och Blox! På deras hemsida kan man se några inspirationsbilder, annars är ni välkomna in för att kika på tapetkartorna här i butiken!

onsdag 16 mars 2011

Arga Snickaren avsnitt 2

Jag lovade att Midbec-tapeterna från Arga Snickaren skulle läggas ut här på bloggen igår. Tyvärr har vi lite problem med vårt bildbehandlingsprogram så det får lov att bli utan bilder från avsnittet och istället med Midbecs egna bilder. På Arga Snickarens hemsida kan man se före- och efterfilmer så kika där också!

Följande tapeter användes i avsnitt 2:

Sovrum: Midbec Best of/Grafix 775:-/rl

Inre hall: Midbec Bakari (fast i vitt) 775:-/rl

Barnrum: Midbec Belle Rose (prickig och randig) 419:-/rl

Midbec i Arga Snickaren!

Under våren kommer tapeter från Midbec att användas i alla 10 avsnitt av Arga Snickaren som går på kanal 5. Första avsnittet sändes förra veckan och då användes följande tapeter:

Hall och trappa: Midbec Quinta 885:-/rl
Precis den här tapeten hade vi i fikarummet när den kom i våras.

Sovrum: Midbec Indulgence 660:-/rl

Barnrum: Midbec Marimekko 2 1080:-/rl
Även denna har vi haft uppsatt i butiken.

Nästa avsnitt sänds ikväll och vilka tapeter som används där kommer här på bloggen imorgon!

måndag 14 mars 2011

Vår nya skylt!

Äntligen har den nya Färgkällanskylten satts upp och elen har kopplats in så den lyser så fint om kvällarna. Så här såg det ut med vår gamla skylt och innan restaurangen byggdes på taket. Lite skillnad va?

fredag 11 mars 2011

Erbjudande på Lady-nyheter!

För att välkomna Lady Sensitive in i Lady-familjen erbjuder vi dig nu 20% rabatt på hela Lady Sensitive-sortimentet! Det är svårt att tro att den knappt luktar något, så man måste verkligen testa för att känna själv. Läs mer om den i det förra blogginlägget.

Lady Pure Color lanserades i höstas och vi måste säga att den har blivit en riktig succé. Den vackra helmatta ytan tilltalar många och att den dessutom är så tålig är en extra bonus. Det är nu många som har hunnit med att måla med Lady Pure Color och vi har fått jättebra respons på den. Du som missade Lady-dagarna i november får här en ny chans att testa Lady Pure Color till ett förmånligt pris.

Klicka på rabattchecken, skriv ut och ta med när du handlar. Erbjudandet gäller obegränsat antal gånger från 12 mars till 3 april. Du måste dock ha en kupong med dig vid varje köptillfälle för att kunna ta del av rabatten.

torsdag 10 mars 2011

NYHET - Lady Sensitive!

Nu är den äntligen här, Jotuns nya inomhusfärg Lady Sensitive, en vägg- och snickerifärg som inte avger några hälsoskadliga ämnen, varken under tiden du målar eller efteråt!

Lady Sensitive är framtagen i samarbete med och noga testad av NAAF, Norges Astma- och Allergiförbund, och vi vågar nog påstå att de har de tuffaste kraven i världen vad gäller målarfärg. Ingen annan väggfärg har tidigare godkänts av dem! Lady Sensitive har funnits i Norge sedan 2008 och går där under namnet Jotun Sens. Vill man läsa mer om den så finns det flera artiklar om Jotun Sens på NAAF:s hemsida.De flesta väggfärger är redan idag märkta med Svanen. Svanenmärkningen betyder att produkten har klarat hårda miljö- och klimatkrav, inte att den är hälsovänlig!

Det finns också många vägg- och takfärger som är godkända av det svenska Astma- och Allergiförbundet. Men låt er inte luras av den märkningen. Astma- och Allergiförbundets rekommendationer angående dessa färger gäller 4 veckor efter målning, vilket innebär att om du är extra känslig så bör du alltså inte vistas i ditt hem på en månad! NAAF rekommenderar att du väntar 3 dagar, för säkerhets skull, om du är extremt allergisk, annars kan du i princip vistas i rummet direkt efter målning med Lady Sensitive.

Lady Sensitive är av bästa Lady-kvalitet med garanterad täckförmåga och finns som snickerigrund (0.75 & 3 liter), helmatt takfärg i glans 02 (0.75, 3 & 5 liter) samt vägg- och snickerifärg i silkematt 10 (0.75, 3 & 5 liter) och halvblank 30 (0,75 & 3 liter). Den nya färgkartan innehåller 24 kulörer, men den går givetvis att blanda i en massa andra kulörer.

tisdag 1 mars 2011

Håll utkik!

Snart kommer ett nytt erbjudande här på bloggen så håll utkik!