onsdag 29 juni 2011

Lördagar stängt i juli

Vi har öppet alla vardagar 9-18 under hela sommaren. Under juli månad har vi dock stängt på lördagar. Vi har öppet lördagar igen från och med 6/8.

Trevlig sommar!

torsdag 23 juni 2011

Öppettider Midsommarhelgen

Torsdag 23/6 9-18
Midsommarafton 24/6 STÄNGT
Midsommardagen 25/6 STÄNGT

Välkommen tillbaka på måndag!


Trevlig Midsommar!

tisdag 21 juni 2011

Miss Print från Midbec

Kollektionen har bara funnits i några veckor men är redan en av våra mest efterfrågade! Midbec har verkligen träffat rätt med deras senaste tapetkarta Miss Print. Kartan är full med snygga retroinspirerade mönster och tidsenliga färgställningar. Tapeterna är av mycket god papperskvalitet och kostar 885:-/rl. Vi blev så förtjusta i Miss Print så vi har flera av tapeterna uppsatta i butiken. Bland annat den orange som vi redan visat här på bloggen.





onsdag 8 juni 2011

Vi firar 25 år på Aschebergsgatan!

1986 flyttade Färgkällan från källarlokalen på Erik Dahlbergsgatan, där butiken funnits sedan 1969. I år firar vi 25 år på Aschebergsgatan och ger er därför 25% rabatt* på hela sortimentet under torsdag, fredag och lördag så passa på att fynda!

*Rabatten gäller på ord. priser och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Endast 9-11 juni 2011.

fredag 3 juni 2011

Nytt i butiken

Vi försöker verkligen att utnyttja varenda liten väggyta vi har i vår lilla butik för att visa olika väggfärger och tapeter. Nu var det dags att göra om gången in till lagret. Innan såg det ut så här, målat med LADY Pure Color i kulörerna Skumring och Retroblå samt tapeten Spirit of Adventure från Decor Maison:

Elin bättrar på det ljusgrå som är målat med LADY Pure Color i kulören Skumring:
Resultatet blev en mer retroinspirerad hörna med den nya tapeten Miss Print från Midbec och kulören Sober målat med LADY Vägg 05: