tisdag 20 september 2011

Sneak peak Love

Idag har vi återigen haft besök av Midbec så inte mindre än fyra nya tapetkollektioner är på väg! En av dem är en barn- och ungdomskollektion i nonwoven-kvalitet så nu blir det lätt att tapetsera om i barnens rum. Här kommer några smakprov ur tapetkartan som heter Love.

torsdag 8 september 2011

NYHET - LADY Supreme Finish!

LADY Supreme Finish är en helt ny lackfärg från Jotun. Den är oljebaserad, vilket gör det lätt att få en slät och fin yta utan en massa penselränder. Den är samtidigt vattenburen så du slipper den starka lukten av lösningsmedel. Många har länge efterfrågat en sådan produkt så vi är mycket glada över att äntligen ha den på hyllan!

LADY Supreme Finish finns i 3 olika glanser: silkematt 15, halvblank 40 och superblank 80. Alla tre glanserna finns i alla brytbaser, vilket innebär att man nu även kan få vattenburen högblank svart, vilket inte var möjligt tidigare.

Den är såpass slitstark att den fungerar alldeles utmärkt att måla även golv med. Eftersom vår vanliga golvfärg endast finns som halvblank är detta ett bra alternativ till de som önskar högblankt golv men inte vill måla med t ex Bengalack som luktar mycket starkare.

De kommer i två storlekar. 0,75 liter kostar 270:- för obruten vit och 340:- för tonad i valfri kulör, 2,7 liter kostar 850:- för obruten vit och 1045:- för tonad.

torsdag 1 september 2011

Flera höstnyheter från Jotun!

Igår hade vi besök av vår konsulent från Jotun som presenterade flera spännande Lady-nyheter. Det kommer bland annat en oljebaserad lackfärg som är vattenburen, vilket innebär att du slipper både stark lukt och penselränder. En annan nyhet är grundfärgen som gör att du slipper kvistlacka. Alla nyheterna ska förhoppningsvis finnas hemma redan nästa vecka och då berättar vi lite mer ingående om dem här på bloggen så håll utkik!