torsdag 20 oktober 2011

Midbec i Arga Snickaren säsong 6

I den nya säsongen av Arga Snickaren ser vi återigen Midbec-tapeter! Igår tapetserades barnrummet med den här härligt färgglada uggle- och fågeltapeten. En tapet vi faktiskt skyltat med i ett av våra fönster.

Midbec What a Hoot 530:-/rl

onsdag 19 oktober 2011

2 för 1 på Dylon Universalfärg!

Med Dylon Universalfärg kan du färga textilier gjorda av syntetmaterial som t ex nylon och lycra. Det fungerar lika bra för hand som i tvättmaskinen. Till skillnad från den vanliga maskinfärgen fungerar den här även på ull och silke. 1 förpackning kostar 49:- och nu får du 2 för 1!

fredag 14 oktober 2011

Tapetnyheter från Midbec

Nu har vi äntligen internet igen och de tre nya tapetkartorna från Midbec har anlänt!

Kallianthi

Bakom kollektionen ligger designern Clarissa Hulse som är känd i den brittiska designvärlden. Hon har en passion att leverera den ultimata kombinationen av färg, tryck och textur. Hennes namn har blivit synonymt med vackra och lyxiga tapeter. Kallianthi är en samling tapeter med botaniskt tema, de är av nonwoven-kvalitet och kostar från 885:-/rl.

Love

Nu presenterar Midbec en "sätt lätt"-karta till barn- och ungdomsrummen. Äntligen blir det lätt att tapetsera i barnens rum. Här finner du härliga färger och mönster som passar alla åldrar. hjärtan, text, medaljonger, häftiga leopardmönster i både verkliga och overkliga färger. Tapeterna kostar 555:-/rl.

Vanity Fair

Här hittar man stormönstrat och lyxiga ränder i en härlig mix. Dessutom med matchande enfärgade tapeter. I denna kartan har du allt för ett komplett rum. Kollektionen är av Nonwoven-kvalitet och kostar 555:-/rl 775:-/rl.

onsdag 5 oktober 2011

Jotun i Äntligen Hemma

I den nya säsongen av Äntligen Hemma på TV4 använder de sig återigen av färg från Jotun. I gårdagens avsnitt byggde Martin och Björn ett plank och en grind som målades med Demidekk Ultimate. Kulören på planket togs fram för att likna huset. Det räcker med några färgflagor eller en gammal bräda så blandar vi till en färg som ser likadan ut. Grinden målades i en mörk dämpad grön kulör, S6010-G30Y.