måndag 2 april 2012

Hedersguldburken till Färgkällan!

I lördags var vi på Jotuns allra första Guldburksgala som hölls i spegelsalen på Berns i Stockholm. Närmare 400 personer från hela Sverige var på plats och det delades ut Guldburksstatyetter i sex olika kategorier. Vi kan med stolthet berätta att Färgkällan kammade hem Hedersguldburken med motiveringen:

Jan Pehrson på Färgkällan är en av de allra första personerna som insåg Demidekks suveräna egenskaper. Tillsammans med dottern Hanna Pehrson Evensen har de jobbat seriöst och hedersvärt med produkten och var den första återförsäljare som satsade på en automatisk brytmaskin. Kostnaden på 40 000 kr var en enorm summa men visade sig vara en riktig investering på sikt. Särskilt glada är vi att Färgkällan finns kvar och lever i samma anda efter att Hanna tagit över familjeföretaget.


Under kvällen målade graffitikonstnären Jonathan Josefsson, kanske mer känd som Ollio, och Camilla E Boström flera tavlor bestående av pingviner, som är Jotuns kännetecken. Dessa tilldelades vinnarna och en av dem pryder nu vår fikarumsvägg.


Stort tack till vännerna på Jotun för en fantastisk kväll!


Till Björn Granath, försäljningschef på Jotun som gick i pension vid midnatt i lördags, vi kommer att sakna dig! Lova att du kommer och hälsar på oss då och då mellan semesterresorna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar