måndag 16 januari 2012

Personliga väggar med Mr Perswall

Idag fick vi en ny tapetkarta från Mr Perswall! Fashion är kollektionen som inspirerats av mode- och textilbranschen. Här samsas färgglada trådrullar och tygstaplar med slipsar, korsetter och skor. På bilden ovan syns tapeten "Fashion Covers", som är full med omslag från kända modetidningar så som Vogue, Bazaar och Cosmopolitan.

Varför inte pryda syrummet med den läckra tapeten"Threads" som består av en massa färgglada trådrullar? Den finns också i en mer dov färgställning som känns härligt retro.


Visste du att du kan göra en helt egen tapet hos Mr Perswall? De gör nämligen inte bara färdiga tapeter och fototapeter utan kan göra en tapet av i princip vad som helst! Har barnen ritat roliga figurer du vill pryda barnrummets väggar med kan du skicka in dem till Mr Perswall och så scannar de in dem och sätter ihop till en tapet. Varför inte göra en hel minnesvägg med värdefulla prylar, vykort, dukar, kärleksbrev eller konsertbiljetter? Gå in på Mr Perswalls hemsida och klicka på Designtjänster (eller klicka här) och se exempel på vad man kan göra. Men som sagt, inget är omöjligt så har du en idé är det bara att kontakta Mr Perswall så hjälper de dig med att ta fram din alldeles egna tapet!

torsdag 12 januari 2012

Villa Harmonica från Sandberg


Villa Harmonica från Sandberg innehåller en samling tapeter för hem och miljöer med själ och utstrålning. Mönster som i sin enkelhet skapar stämning och atmosfär i rummet utan att ta över. Här möts originalmönster i uppdaterade färgsättningar med helt nya mönster med en
nostalgisk känsla. Designen är klassiskt förankrad och inspirerad av en charmig villa
belägen i Kungsladugård här i Göteborg där Sandberg har sin designateljé.

Hela kollektionen är i non woven-kvalitet så nu är det mycket lättare att sätta upp de gamla klassikerna. De kostar från 795:- och finns att beställa redan nu. Välkommen in i butiken för att bläddra i tapetkartan eller besök Sandbergs hemsida för fler inspirationsbilder.
Romben Åsa, som finns i 4 diskreta färgställningar, ger en mjuk grafisk och modern känsla. 795:-

Wilma har länge varit en stor favorit bland Sandbergs tapeter. I Villa Harmonica hittar man den i 5 olika varianter, allt från diskret grå till kontrastrik svart/vit eller stiligt guldfärgad. 795:-

Svante återses i rött, beige, gult, blått och grått. 795:-

Ett av de nya mönstren är Pelle, en marin tapet med segelbåtar i antingen grått eller beige. 835:-

Golf, som också är en av nyheterna, är tapeten för alla golfälskare. 835:-