onsdag 27 juni 2012

Vattenbaserad sprayfärg!


Att spraya är ett snabbt och smidigt sätt att måla ytor som man vill få riktigt släta. Men många tycker att det luktar starkt och väljer många gånger en vattenburen färg att pensla eller rolla istället. Nu har vi äntligen utökat vårt sortiment med vattenbaserade sprayfärger från Maston! Det finns 9 blanka RAL-kulörer samt svart matt, klar blank och en vit grundfärg.

Maston H2O-spray representerar det senaste inom spraylacktekniken. Den är miljövänlig, nästan luktfri, snabbtorkande och fungerar både ute och inne. Efter 2 dygn är ytan fullständigt väder- och vattenbeständig! Den fungerar på de flesta material så som trä, metall, plast, glas, betong, sten och cellplastytor. Den är dessutom brandsäker. En flaska räcker till ca 2 kvm och kostar just nu 125:- (ord. pris 149:-).

OBS! Denna produkt finns inte längre kvar i vårt sortiment. Vi har istället Decomax vattenbaserade akrylspray. 

måndag 25 juni 2012

Sails & Stripes-skyltning

Decor Maison - Sails & Stripes 415:-/rulle

Det är många som kommer in i butiken bara för att berömma våra fina skyltningar som Ilona gör. Så när Decor Maison nu har en skylttävling med deras kollektion Sails & Stripes ville vi givetvis vara med och tävla! Och vad passade inte bättre än en fiskebod där sommarens handdukar och fiskenät trängs med vinterns längdskidor? Bra jobbat Ilona! Nu håller vi tummarna att det också faller juryn i smaken!

torsdag 21 juni 2012

Glad midsommar!

Fredag-lördag firar vi midsommar och har då stängt. Hoppas ni får en riktigt trevlig midsommarhelg och välkomna tillbaka på måndag!

/Hanna, Ilona & Elin