onsdag 21 december 2011

Öppettider jul & nyår

Fredag 23/12 9-14
Julafton 24/12 STÄNGT
Juldagen 25/12 STÄNGT
Annandagen 26/12 STÄNGT

Tisdag 24/12 - Fredag 30/12 9-18
Nyårsafton 31/12 STÄNGT
Nyårsdagen 1/1 STÄNGT

Trettondagsafton 5/1 9-16
Trettondagsafton 6/1 STÄNGT
Lördag 7/1 10-14


God Jul & Gott Nytt År!

önskar

Hanna, Ilona & Elin

fredag 16 december 2011

Vardagsrum med hotellkänsla i Äntligen Hemma

I veckans Äntligen Hemma inredde Lulu ett lyxigt vardagsrum med hotellkänsla. Väggarna och spisen målades helmatta med LADY Pure Color. Den supermatta väggfärgen blir extra snygg i den riktigt mörka kulören Naturligt Svart som användes till spisen. Tidigare använde de flesta takfärg till att måla sina spisar med för att få en så matt yta som möjligt. I och med LADY Pure Color kan man äntligen få en helmatt yta i valfri kulör som man dessutom kan torka av! Alltså: ingen mer takfärg som måste målas om när den blir smutsig!

Kulören på spisen går igen på golv, socklar, lister och foder. Golv och socklar målades med Trestjärne Golvfärg och lister och foder med LADY Supreme Finish. Båda är polyuretanförstärkta alkydoljefärger med vatten som lösningsmedel. Med andra ord väldigt slitstarka färger men utan den starka lukten av lösningsmedel.

Jag tycker att det här är ett bra exempel på hur snyggt det är med riktigt mörka golv i kombination med ljusa väggar. Det ger en lyxig och varm känsla helt enkelt!

torsdag 15 december 2011

Populär Midbectapet i Arga Snickaren

Igår i Arga Snickaren återsåg vi en av Midbecs mest populära tapeter från kollektionen Quinta. Tapeten från What a Hoot har även den figurerat i programmet tidigare.

Sovrum: Midbec Quinta 830:-/rl (non woven)

Barnrum: Midbec Kallianthi 990:-/rl (non woven)

Barnrum: Midbec What a Hoot 530:-/rl (papper)

fredag 9 december 2011

Ny butiksinredning!

Ni som besökt oss den senaste veckan har förmodligen lagt märke till att det varit lite stökigt på färg- och tapetavdelningen. Detta beror på att vi slängt ut vårt gamla LADY-ställ och skaffat oss ett snyggare och betydligt mer modernt sådant. Numera har vi en hel vägg full med både stora och små kulörprover, samt uppmålade prover med vår supermatta väggfärg LADY Pure Color.

Före:
Efter:
Före:
Efter:

Vi har dessutom tagit bort de stora klumpiga kakelställen och gjort plats för fler tapetkartor. Kakelplattorna sitter nu på väggen istället.

Före:
Efter:

torsdag 8 december 2011

Tapetfrossa i Arga Snickaren!

Igår fylldes Arga Snickaren med tapeter från Midbec!

Vardagsrum: Midbec Boutique (i programmet tapetserar de med den i silver, se nedan) 1099:-/rl



Sovrum: Midbec Anoushka 885:-/rl

Amelies rum: Midbec What a Hoot 530:-/rl

Amelies rum: Midbec What a Hoot 530:-/rl

Lucas rum: Midbec Regatta 550:-/rl

Elviras rum: Midbec Belle Rose 419:-/rl

torsdag 1 december 2011

Arga Snickaren avsnitt 9

Igår i Arga Snickaren byggdes nytt kök, matrum och vardagsrum. Vardagsrummet pryddes med denna härliga Midbectapet som tillhör kollektionen Boutique och kostar 885:-/rl.