torsdag 5 april 2012

Nyhet! Demidekk Ultimate Helmatt

Årets nyhet är äntligen här - Demidekk Ultimate Helmatt!

Helmatta fasadfärger är inget nytt. Det har funnits länge och när det gäller putsade hus är det mer regel än undantag att fasaden är matt. Demidekk Ultimate Helmatt är en revolution när det gäller utomhusfärg. Tidigare har valet av helmatta träfasadfärger inneburit frekvent ommålning för att hålla ytan i ett fräscht skick. Men nu kan du få ett utseende som under lång tid behåller sin känsla av nymålat.

Demidekk Ultimate Helmatt har samma goda egenskaper som den vanliga Demidekk Ultimate. Med andra ord är den mycket enkel att arbeta med och torkar snabbt. Den är vattenavvisande, slitstark och håller kulören otroligt bra över åren.

Oavsett om du har ett traditionellt hus eller ett helt modernt kommer den helmatta eleganta utseendet få ditt hus att framstå på ett helt nytt sätt. Störst utbyte av den helmatta känslan ger val av mörka och mättade kulörer, men även om du skulle välja en ljusare kulör kommer du att uppleva den diskreta elegans som ligger så rätt i tiden. Demidekk Ultimate Helmatt finns att få i de flesta kulörer. Välkommen in i butiken för att titta på uppstrykningsprover eller ta med en färgkarta och välj kulör i lugn och ro hemma.

onsdag 4 april 2012

Bilder från Guldburken 2012

Här är några bilder från Guldburken i lördags! Fler hittar ni här.

I entrén på Berns kunde man läsa om Demidekk genom tiderna.

Den otroligt pampiga Spegelsalen på Berns.

Hanna och Janne får ta emot hederspriset och blir intervjuade av Martin Timell som var värd för galan.

Janne och Hanna tillsammans med prisutdelare Björn Granath från Jotun.

Björn som fick ta emot ett alldeles eget pris som Tidernas Demidekkförsäljare. Här tillsammans med Morten Fon, VD för Jotun, och Carl-Åke Karlson, VD för Jotun Sverige.

Kvällens underhållning stod Shirley's Angels för, samt ett litet inhopp av melodifestivalvinnaren Loreen.

Guldburksstatyetterna!

Jonathan "Ollio" Josefsson in action!

Målningen i sin helhet med de mindre tavlorna som tilldelades vinnarna.

Säsongspremiär för Arga Snickaren

I säsongspremiären av Arga Snickaren möter vi Tika-Mika och Leif samt eras sjuåriga dotter Jessica från Uppsala. Tika-Mika flyttade in i Leifs gamla barndomshem, en eternitvilla, för åtta år sedan, men huset är fuktigt, mögligt och saknar dusch. Arga Snickaren tapetserar med dessa tapeter, alla från Midbec, i vardagsrum, sovrum och flickrum:
 

Vardagsrum: Midbec Catwalk 775:-/rl (nonwoven)


Sovrum: Midbec Boutique 885:- (nonwoven)

 Flickrum: Midbec Love 555:- (nonwoven)

måndag 2 april 2012

Hedersguldburken till Färgkällan!

I lördags var vi på Jotuns allra första Guldburksgala som hölls i spegelsalen på Berns i Stockholm. Närmare 400 personer från hela Sverige var på plats och det delades ut Guldburksstatyetter i sex olika kategorier. Vi kan med stolthet berätta att Färgkällan kammade hem Hedersguldburken med motiveringen:

Jan Pehrson på Färgkällan är en av de allra första personerna som insåg Demidekks suveräna egenskaper. Tillsammans med dottern Hanna Pehrson Evensen har de jobbat seriöst och hedersvärt med produkten och var den första återförsäljare som satsade på en automatisk brytmaskin. Kostnaden på 40 000 kr var en enorm summa men visade sig vara en riktig investering på sikt. Särskilt glada är vi att Färgkällan finns kvar och lever i samma anda efter att Hanna tagit över familjeföretaget.


Under kvällen målade graffitikonstnären Jonathan Josefsson, kanske mer känd som Ollio, och Camilla E Boström flera tavlor bestående av pingviner, som är Jotuns kännetecken. Dessa tilldelades vinnarna och en av dem pryder nu vår fikarumsvägg.


Stort tack till vännerna på Jotun för en fantastisk kväll!


Till Björn Granath, försäljningschef på Jotun som gick i pension vid midnatt i lördags, vi kommer att sakna dig! Lova att du kommer och hälsar på oss då och då mellan semesterresorna!